Redelijke aanpassingen voor een aankomend gesprek kiezen

Sollicitatiegesprekken kunnen om vele redenen ontmoedigend zijn. Als je je gesprekspartners om redelijke aanpassingen vraagt, kan dat je leven gemakkelijker maken en je kansen om voor de baan in aanmerking te komen vergroten. Maak een keuze uit onze lijst van aanpassingen en deel deze met je gesprekspartners.

Hoe deze tool te gebruiken

Een van de meest gevraagde aanpassingen in de interviewfase is vooraf toegang krijgen tot de interviewvragen, maar er zijn nog verschillende andere aanpassingen mogelijk. Overweeg elk van de onderstaande aanpassingen zorgvuldig en selecteer ze als je denkt dat ze je zouden helpen bij de voorbereiding van een interview, of tijdens het interview zelf. Daarna kun je naar de sjabloon-bouwer gaan en email of brief sjablonen maken op basis van je selectie.

De lijst van mogelijke redelijke aanpassingen is gebaseerd op ons eigen onderzoek in combinatie met advies van The Association of Graduate Careers Advisors, Autism Network Scotland, UK National Autistic Society en Bristol Autism Support.

U moet ingelogd zijn om toegang te krijgen tot deze pagina.

Inloggen
  • Registreren